AFA’s festugeudstilling 2018

AFA´s festugeudstilling 2018 .
Nu har startskuddet lydt for årets festugeudstilling  1/9. – 9/9. 2018.
 AFAs Festugeudstilling er lidt anderledes i år, da den er delt i to.
Den ene er som den plejer at være…, næsten. Den bliver vist i nye lokaler på etagen over den, hvor vi plejer at være på Brobjergskolen/Børnekulturhuset, Frederiks Allé 20 bygn. A, Aarhus C.
Den anden bliver vist i Bruuns Galleri, Aarhus C

Kriterier for at deltage i Bruuns Galleri:
1 digitalt billede tilmeldes pr. medlem .
Billeder på højkant/kvadratiske indsendes så vidt muligt i A3 størrelse (297 x 420 mm)og billeder på bredformat  indsendes i A2 størrelse (420 x 594 mm). Hvis det, i forhold til billedets størrelse, kniber med at ramme målene, så SKAL ET af målene være der.
Uanset størrelse indsendes i sRGB farverummet.
Billeder tilmeldes absolut senest onsdag d. 15.augustpå HEMB – aktivitet “Bruuns Galleri 2018” og samtidig sendes en fil i den rigtige størrelse via www. wetransfer.comtilBirger på birgerroar@live.dk. Øv dig på forhånd på nogle andre e-mail-adresser, hvis du er usikker. Det er utrolig nemt, men hvis du modforventning ikke kan få WeTransfer til at fungere, kan du aftale med Birger, at komme med billedet på en usb-nøgle  absolut senest onsdag d. 15.august.
Hvis man får optaget et billede på den censurerede udstilling i Bruuns, må man ikke udstille det samme billede i Børnekulturhuset, så får man mulighed for at komme med et andet der til.   

Kriterier for at deltage på Børnekulturhuset:
Man kan deltage med både papir billeder og digitale billeder. De skal være gennemarbejdede og ikke bare hevet ud fra arkivet. Man må gerne udstille arkivbilleder, det må bare ikke virke som en nødløsning.
Fotografen står selv for print af papirbilleder.
Papirbilleder monteres på enten på et stykke karton, 3mm plejer at være passende, eller i et passende passepartout. De fleste arbejder i 30x40cm passepartout og et lidt mindre billede.
http://afa-foto.dk/wp/skaering-af-passe-partout/  her linket til beregning af passepartout, hvis man ønsker at bruge det.
Store billeder i ramme eller på kanvas er tilladt. Meddeles ved tilmelding.
 Ønskes en speciel ophængning meddeles det ved tilmelding, ellers hænger udstillingsudvalget billederne op som de bedst passer sammen.
Vi forventer, at der bliver ca. 2 plancher til hver. Det vil sige op til 8 billeder i 30x40cm. Hvis det kniber med pladsen, forbeholder udstillingsudvalget sig ret til at skære i antallet af indleverede billeder.
I øvrigt henvises til de 2 vejledninger klubben har udgivet “Tilmelding til Festugeudstilling 2018” og “Gode råd i forbindelse med festugeudstillingen 2018”.
Der er mulighed for at aflevere op til 8 digitale billeder pr.  medlem til den digitale udstilling, som i år vil blive integreret i et hjørne mellem de udstillede papirbilleder. Også her forbeholder udstillingsudvalget sig ret til at skære i antallet af indleverede billeder, hvis serien bliver mere en 15 min.
Billeder tilmeldes på HEMB – aktivitet “Festugeudstilling 2018”, senest 22.august.
Papirbilleder afleveres ved sæsonstart  onsdag d. 15.august eller senest onsdag d. 22.august.INGEN SENERE AFLEVERINGER/TILMELDINGER.

Lad dig nu ikke slå ud over, at det ser kompliceret ud og at fristerne er korte. Kontakt udstillingsudvalget hvis du er i tvivl.

Udstillingsudvalget består af Peter Båtz, Birger Jensen, Lars Erik Bräuner, Kent B Nielsen, Knud Henrik Sørensen, Kim Almsten og Henrik S Nielsen