Aarhus Fotografiske Amatørklub

Festuge udstilling 2016

Endnu en gang står AFAs medlemmer, bag den traditionelle fotoudstilling i
Aarhus Festuge. Udstillingen er ucensureret og med frit emne.

Samtidig vises nogle af de billeder, der er blevet præmieret, har fået diplomer eller andre udmærkelser i interne såvel som i eksterne konkurrencer.

Medlemmerne arbejder bredt med motiver fra både ind- og udland, og stort set alle genrer inden for fotografiet vil være repræsenteret.

Udstillingen er som sædvanlig på Brobjergskolen, Frederiks Allé 20.

Fernisering

Der er fernisering lørdag d. 27/8 kl.11.00, hvor alle er velkomne til at hilse på de enkelte fotografer, samt at få lidt godt til ganen.

Udstillingen, der omfatter såvel papirbilleder som digitale billeder, er åben til og med søndag d. 4/9. 

  • Åbningstider: Weekend: 11.00-17.30 – Hverdage: 15.00-17.30 – onsdag dog 15.00-20.00.

Om Aarhus fotografiske Amatørklub (AFA)

Klubben blev stiftet 17. juli 1896 og har idag 80 medlemmer. Klubbens medlemmer mødes hver onsdag kl. 19 i klublokalerne. Indholdet på mødeaftenerne er især rettet mod billedindholdet, men hvis der er brugt specielle tekniske metoder ved fremstillingen af billederne, snakkes der selvfølgelig også om dette.

Personen vigtigst

I AFA lægges der ikke vægt på at have markedets bedste fotoudstyr, da det ikke er kameraet det kommer an på, men personen bag det. Blandt medlemmerne arbejdes der idag mest med det digitale men motivvalget er varieret, så det er muligt  at trække på et bredt netværk.

Righoldigt program

Klubbens program er righoldigt. Sæsonen starter i august og slutter først i midten af juni. I løbet af sæsonen arrangeres adskillige fototure, og nogle af klubbens medlemmer har tradition for at arrangere rejser til bl. a. Sverige og Berlin

Aktive medlemmer

Klubbens medlemmer forventes selvfølgelig også at være aktive i klubbens arbejde. Vi er ikke en aftenskole og vi forventer at medlemmerne er selvkørende og aktive.

En af de aktiviteter der fylder en del i programmet er fotokonkurrencer. Vi har 4 interne konkurrencer hvert år, hvor vi har eksterne dommere til at bedømme vores billeder. Derudover deltager klubbens medlemmer i SDF konkurrencer som “Den Nationale” og i Jydske. Det er naturligvis frivilligt at deltage, men det gør de fleste.

Skriv et svar